Εκδρομές Κωνσταντινούπολης

1

istanbul-net3ημερη  εκδρομή Κωνσταντινούπολη

17/2-19/2

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1η ΜΕΡΑ  ΣΑΒΒΑΤΟ 17-02-2018

Συγκέντρωση στη στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος) και αναχώρηση στις 07:00. Έλεγχος στα Ελληνοτουρκικά σύνορα με στάση στα Αφορολόγητα και είσοδος στην Τουρκία. Μέσω Κεσάνης, Μαλγάρων, Ραιδεστού και με μικρή στάση καθοδόν, άφιξη στη Βασιλεύουσα «Πασών πόλεων Κεφαλή».

Περιήγηση στο Μπαλουκλί όπου το Aγίασμα Ζωοδόχου πηγής  και οι τάφοι Πατριαρχών & Ευεργετών. Στη συνέχεια περιήγηση στα Βυζαντινά τείχη και γύρος Κερατίου κόλπου με το πούλμαν για να καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας στο Ταξίμ, τακτοποίηση & γεύμα ατομικά. Χρόνος ελεύθερος να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου μας ή να πάτε βόλτα στην αγορά της  Μπέηογλου από την πλατεία Ταξιμ ως τον πύργο του Γαλατά. Το βράδυ δείπνο ατομικά & διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ  ΚΥΡΙΑΚΗ 18-02-2018

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση με το πούλμαν για περιήγηση στο Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι όπου και το Οικουμενικό Πατριαρχείο για  εκκλησιασμό. Προσκύνημα ση μονή Βλαχερνών(Ακάθιστος Ύμνος). Ξενάγηση στη συνέχεια στον αρχαίο Ιππόδρομο το Μπλε τζαμί, το Βασιλικό Υδραγωγείο &  την Αγία του Θεού Σοφία. Γεύμα α τομικά. Επιστροφή, ξεκούραση. Το βράδυ διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με πρόγραμμα Οριεντάλ τραγούδι και χορό & ποτό. Τιμή Έξτρα 30 Ευρώ. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 19-02-2018

Πρόγευμα και στη συνέχεια ελεύθερο στο χώρο του Καπαλί Τσαρσί με τα 4000 μαγαζιά όπου και χρόνος για αγορές. Συγκέντρωση στις 13.00 και αναχώρηση για την αποβάθρα. Επιβίβαση στο πλοίο. Η προαιρετική κρουαζιέρα του Βοσπόρου αρχίζει…από το Χρυσού Κέρας περνάει κάτω από τις κρεμαστές γέφυρες…και συνεχίζει… ως τα Καβάκια ψηλά!. ..κοντά στη Μαύρη Θάλασσα! Ξενάγηση εν πλω. Αποβίβαση σε ψαροταβέρνα στο Βόσπορο. Γεύμα ατομικά. Επιβίβαση μετά το φαγητό στα πούλμαν και αναχώρηση για Ελλάδα. Στάση καθ’οδόν. Άφιξη στα σύνορα. Έλεγχος και είσοδος στην Ελλάδα.                                                                          ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 125€,ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 165€, ΠΑΙΔΙ ΩΣ 12 ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 95€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. * Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο GOLDEN AGE 4*(πλατεία Ταξίμ-νέο- ανακαινισμένο). * Δύο(2) προγεύματα σε μπουφέ. *  Του γραφείου συνοδό. * Επίσημο ξεναγό. * Φ.Π.Α Εντός. Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής  με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 75 ετών)

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. *Εισόδους μουσείων & προαιρετικές διασκεδάσεις. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

 

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

logo-white
Η Kassline Travel, προσφέρει οργανωμένα ταξίδια αεροπορικά και οδικά ταξίδια με διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, ξεναγήσεις και μεταφορές

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα και για τις υπηρεσίες μας

Κατάστημα Αλεξ/πολης

 •   Λ.Δημοκρατίας 307, TK 68100
         Αλεξανδρούπολη

 •    25510 80 910

 •    25510 26 548

 •    kassline@otenet.gr

Κατάστημα Θεσ/νίκης

 •   Εγνατία 47, TK 54630
         Θεσσαλονίκη

 •    2310 523 520

 •    2310 523 520

 •    kassline.thess@gmail.com

logo3

Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη - Toastedweb