ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Ενημερωθείτε πλήρως για της τιμες μας.

       Λαμπρή στην καταπράσινη Χερσόνησο της Κασσάνδρας στη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

 

 (Στάγειρα, Πολύγυρος, Μουδανιά, γύρος Κασσάνδρας,  σπήλαιο Πετραλώνων, Άγιο Παίσιο)

Πλήρης περιήγηση της Χερσονήσου με όλα σχεδόν τα αξιοθέατα με αρχαιολογικά, Βυζαντινά & ιστορικά ενδιαφέροντα. Ένα ταξίδι χρωμάτων, αρωμάτων & γεύσεων  στη μυρωμένη Άνοιξη της Χαλκιδικής

3 μέρες                                   23 – 25 Απριλίου 2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1η Μέρα Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 23.04.2022.

Αναχώρηση από τη στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος) στις 07:00. Διέλευση μέσω Εγνατίας οδού από Κομοτηνή, Ξάνθη & Καβάλα. Στάση για καφέ & προσκύνημα στον Επιτάφιο στον παλιό Σταυρό Χαλκιδικής. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Άλσος του Αριστοτέλη, όπου και το μοναδικό θεματικό πάρκο προς τιμή του μεγάλου φιλοσόφου. Γεύμα ατομικά στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο. Διέλευση στη συνέχεια από την πρωτεύουσα του νομού Πολύγυρο, άφιξη στον προορισμό μας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και απόλαυση των ανέσεων. Το βράδυ μετάβαση στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων που βρίσκετε εντός του χώρου των ξενοδοχείων όπου θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση και θα γιορτάσουμε το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με πυροτεχνήματα! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για την παραδοσιακή μαγειρίτσα και το αναστάσιμο δείπνο, με μουσική και χορό. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ 24.04.2022.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Μετά το πρωινό μας ελεύθεροι στους πανέμορφου χώρους του ξενοδοχείου για να ζήσουμε τις διαδικασίες ψησίματος του παραδοσιακού μας οβελία με συνοδεία ποικίλων μεζέδων που θα σερβίρονται αφειδώς. Τοπικά παραδοσιακά συγκροτήματα θα πλαισιώνουν τη γιορτή μας με Ελληνικούς χορούς. Το κοκορέτσι και το αρνί θα έχουν την τιμητική του σήμερα στο Πασχαλινό τραπέζι μαζί με τα κόκκινα αυγά. Καλή διασκέδαση και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετικά θα πάμε με το πούλμαν ως την Καλλιθέα για ένα ποτό ή δείπνο(εξ ιδίων). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

3η Μέρα ΔΕΥΤΕΡΑ 25.04.20228.

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση στις 10:30 για τη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Σουρωτή. Η Σουρωτή βρίσκεται 28 περίπου χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη, όχι μακριά από τον κεντρικό δρόμο που συνδέει την πόλη με την πρωτεύουσα της Χαλκιδικής τον Πολύγυρο. Η Ιερά Μονή είναι αφιερωμένη στον Άγιο Ιωάννη το Θεολόγο καιστον Άγιο Αρσένιο τον Καππαδόκη. Στη Μονή υπάρχουν Λείψανα του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη που βρίσκονται στο καθολικό της, όπως και ο τάφος του Αγίου Παισίου. Η είσοδος στο Ησυχαστήριο δεν επιτρέπεται σε γυναίκες που φορούν παντελόνια, κοντές φούστες πάνω από το γόνατο, αμάνικα & εξώπλατα. Επίσης στους άνδρες δεν επιτρέπονται αμάνικα & κοντά παντελόνια. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά. Μετά το πέρας του προσκυνήματος θα πάμε στο COSMOS CENTER στην περιοχή της Θέρμης. Γεύμα ατομικά εδώ, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να γευτείτε πολλές ποικιλίες φαγητών. Αναχώρηση για επιστροφή  μέσω Μουσθένης όπου και η απαραίτητη στάση για καφέ. Άφιξη στην πόλη μας νωρίς το βράδυ. Καλή ξεκούραση.     ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ Μεσημέρι θα έχουμε χρόνο για φαγητό στο COSMOS center στη Νέα Χαλκηδόνα. Ακολούθως επιστροφή  μέσω Εγνατίας οδού με την απαραίτητη στάση στη Μουσθένη. Άφιξη στην πόλη μας. Καλή ξεκούραση.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 170€ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 214€,

1ο ΠΑΙΔΙ ΩΣ 10,99 ΕΤΩΝ:65€ & 2ο ΠΑΙΔΙ:  134€ (στο δωμάτιο των γονέων)

 

 

 

 

 

 

*ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Την μεταφορά με υπερυψωμένο πούλμαν. *Δύο διανυκτερεύσεις στο PALLINI BEACH 4*.2 πρωινά  τύπου αμερικάνικου μπουφέ. *2 φαγητά στα οποία συμπεριλαμβάνεται: Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα & κόκκινα αυγά. Πασχαλινός μπουφές με οβελία & κοκορέτσι. Παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή ορχήστρα &  χορευτικό. *Τις αναφερόμενες περιηγήσεις.* Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης & ΦΠΑ.

 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:- *  Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων. Φόρο διανυκτέρευσης 3€ το δωμάτιο ανά διανυκτέρευση. Επίναυλο καυσίμων αναλόγως, σημερινή τιμή πετρελαίου κίνησης 2€.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

KASSLINE TRAVEL

Λ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 307

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΤΗΛ.2551080910

 

Λαμπρή στην καταπράσινη Χερσόνησο της    

   Κασσάνδρας στη ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

                 (Στάγειρα, Πολύγυρος, Μουδανιά, γύρος Κασσάνδρας & σπήλαιο Πετραλώνων)

Πλήρης περιήγηση της Χερσονήσου με όλα σχεδόν τα αξιοθέατα με αρχαιολογικά, Βυζαντινά & ιστορικά ενδιαφέροντα. Ένα ταξίδι χρωμάτων, αρωμάτων & γεύσεων  στη μυρωμένη Άνοιξη της Χαλκιδικής

22 – 25 Απριλίου 2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1η Μέρα Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22.04.2022

Αναχώρηση από τη στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος) στις 07:00. Διέλευση μέσω Εγνατίας οδού από Κομοτηνή, Ξάνθη & Καβάλα. Στάση για καφέ & προσκύνημα στον Επιτάφιο στον παλιό Σταυρό Χαλκιδικής. Στη συνέχεια επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο στα αρχαία Στάγειρα. Τα αρχαία Στάγειρα, η πατρίδα του Αριστοτέλη,του μεγαλύτερου φιλοσόφου της αρχαιότητας, δασκάλου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, βρίσκονται περίπου 500μ νοτιοανατολικά του σημερινού χωριού της Ολυμπιάδας και πάνω σε μια μικρή, ορεινή χερσόνησο, η οποία ονομάζεται «Λιοτόπι». Εδώ όπου και ο τάφος μνημείο του Αριστοτέλη. Γεύμα ατομικά στον Άγιο Πρόδρομο που φημίζεται για το καλό φαγητό και το καθιστά πόλο έλξης για του τουρίστες. Διέλευση στη συνέχεια από την πρωτεύουσας του νομού Πολύγυρο, άφιξη στον προορισμό μας στην περιοχή της Καλλιθέας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και απόλαυση των ανέσεων. Νηστίσιμο δείπνο. Παρακολούθηση περιφοράς του Επιταφίου στην εκκλησία Γεννήσεως της Θεοτόκου(1850) στην Κασσάνδρεια. Όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν την περιφορά στο εκκλησάκι του ξενοδοχείου μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα. Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 23.04.2022

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια ξεκινά μια ενδιαφέρουσα περιήγηση κάνοντας το γύρο της Χερσονήσου της Κασσάνδρας. Διέλευση από Σίβηρη, σκάλα Φούρκας, Ποσείδι, Καλάνδρα, Μένδη, Νέα Σκιώνη όπου και προσκύνημα στο ξωκλήσι Παναγίας Φανερωμένης. Ακολούθως συνεχίζουμε για να δούμε τα ιαματικά λουτρά στην σκάλα Αγίας Παρασκευής. Διέλευση από Πευκοχώρι, Χανιώτη, Πολύχρονο, Κρυοπηγή (γενέτειρα του καπετάν Χάψα). Επίσης θα αφιερώσουμε χρόνο για επίσκεψη στον πύργο και στο αγίασμα του Αποστόλου Παύλου στη Νέα Φώκαια. Θα δούμε από κοντά τη διώρυγα της Ποτίδαιας.

Περπάτημα και στην Άφυτο για να δούμε τον παραδοσιακό οικισμό. Εδώ όπου θα έχουμε χρόνο για φαγητό ατομικά στις πολλές ταβέρνες της με θέα τον Τορωναίο κόλπο. Επιστροφή μετά το φαγητό στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση και απόλαυση των ανέσεων. Το βράδυ μετάβαση στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων που βρίσκετε εντός του χώρου των ξενοδοχείων όπου θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση και θα γιορτάσουμε το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ με πυροτεχνήματα! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για την παραδοσιακή μαγειρίτσα και το αναστάσιμο δείπνο, με μουσική και χορό. Διανυκτέρευση και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

3η Μέρα ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ 24.04.2022

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! ΑΓΑΠΗ & ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Μετά το πρωινό μας ελεύθεροι στους πανέμορφου χώρους του ξενοδοχείου για να ζήσουμε τις διαδικασίες ψησίματος του παραδοσιακού μας οβελία με συνοδεία ποικίλων μεζέδων που θα σερβίρονται αφειδώς. Τοπικά παραδοσιακά συγκροτήματα θα πλαισιώνουν τη γιορτή μας με Ελληνικούς χορούς. Το κοκορέτσι και το αρνί θα έχουν την τιμητική του σήμερα στο Πασχαλινό τραπέζι μαζί με τα κόκκινα αυγά. Καλή διασκέδαση

Ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετικά θα πάμε με το πούλμαν ως την Καλλιθέα για ένα ποτό ή δείπνο(εξ ιδίων). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

4η Μέρα ΔΕΥΤΕΡΑ 25.04.2022

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση στις 10:30 για τη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Σουρωτή. Η Σουρωτή βρίσκεται 28 περίπου χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη, όχι μακριά από τον κεντρικό δρόμο που συνδέει την πόλη με την πρωτεύουσα της Χαλκιδικής τον Πολύγυρο. Η Ιερά Μονή είναι αφιερωμένη στον Άγιο Ιωάννη το Θεολόγο και στον Άγιο Αρσένιο τον Καππαδόκη. Στη Μονή υπάρχουν Λείψανα του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη που βρίσκονται στο καθολικό της, όπως και ο τάφος του Αγίου Παισίου. Η είσοδος στο Ησυχαστήριο δεν επιτρέπεται σε γυναίκες που φορούν παντελόνια, κοντές φούστες πάνω από το γόνατο, αμάνικα & εξώπλατα. Επίσης στους άνδρες δεν επιτρέπονται αμάνικα & κοντά παντελόνια. Το ίδιο ισχύει και για τα παιδιά. Μετά το πέρας του προσκυνήματος θα πάμε στο COSMOS CENTER στην περιοχή της Θέρμης. Γεύμα ατομικά εδώ, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να γευτείτε πολλές ποικιλίες φαγητών. Αναχώρηση για επιστροφή  μέσω Μουσθένης όπου και η απαραίτητη στάση για καφέ. Άφιξη στην πόλη μας νωρίς το βράδυ. Καλή ξεκούραση.     ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 210€, ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: +61€,

ΠΑΙΔΙ ΩΣ 11,99 ΕΤΩΝ (Στο δωμάτιο των γονιών): 90€, ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ 12 ΕΤΩΝ(Στο δωμάτιο των γονιών):164€

 

Πάσχα στην Χαλκιδική σημαίνει Ghotels. Σας καλωσορίζουμε στο ξενοδοχείο

‘PALLINI BEACH 4* στη Καλλιθέα Χαλκιδικής! * www.pallini-beach.gr

Γιορτάστε μαζί μας το Άγιο Πάσχα σε ένα παράδεισο γεμάτο χρώματα & αρώματα θάλασσας και πεύκου. Έχουμε φροντίσει με αγάπη και σεβασμό για τους πελάτες μας και το προσωπικό μας , να σας περιμένει ένα περιβάλλον αρμονίας , εορταστικής ατμόσφαιρας και χαράς ώστε να νιώσετε την κατάνυξη των εορτών ξέγνοιαστα. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφάλειας και προστασίας της υγείας τηρούνται κάτω από την ομπρέλα εμπιστοσύνης των Ghotels.

*ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Την μεταφορά με υπερυψωμένο πούλμαν. *Τρεις  διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο.

Περιλαμβάνονται: Μ. Πέμπτη : Δείπνο ημιδιατροφής Μ. Παρασκευή : Πρωινό & Δείπνο ημιδιατροφής Μ. Σάββατο : Πρωινό & Παραδοσιακό δείπνο με μαγειρίτσα μετά την Θεία λειτουργία της Αναστάσεως με συνοδεία ζωντανής μουσικής και τραγούδι αν αυτό επιτρέπεται από τα πρωτόκολλα. Κυριακή του Πάσχα: Πρωινό και ακολουθεί παραδοσιακό Ελληνικό γλέντι – Γεύμα με ζωντανή μουσική και χορευτικό συγκρότημα αν αυτό επιτρέπεται από τα πρωτόκολλα . H ημιδιατροφή: Περιλαμβάνει πλούσιο μπουφέ με γευστικούς πειρασμούς της τοπικής και Ελληνικής κουζίνας (και νηστήσιμα εδέσματα) και προσφέρεται στο κυρίως εστιατόριο του ξενοδοχείου. Οι καλεσμένοι μας θα απολαύσουν κέρασμα από νόστιμα χειροποίητα τσουρεκάκια, κουλουράκια και κόκκινα αυγά στα δωμάτιά τους. Επίσης φαντασμαγορικό show βεγγαλικών το βράδυ του Σαββάτου μετά την Θεία Ανάσταση. Την Κυριακή Του Πάσχα κατά την διάρκεια του παραδοσιακού ψησίματος του οβελία στον καταπράσινο κήπο του ξενοδοχείου, κερνάμε τσιπουράκι με μεζέ!! Μέσα σε μια μαγευτική τοποθεσία πλάι στην θάλασσα και κήπο από ελαιόδεντρα , εντός του συγκροτήματος μας , βρίσκεται το γραφικό Εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων, το οποίο λειτουργεί από το 1981 και όπου οι πελάτες μας μπορούν , σε κατανυκτική ατμόσφαιρα , να παρακολουθήσουν την Θεία λειτουργία της M. Πέμπτης ( Σταύρωση ), Μ. Παρασκευής ( Επιταφίου ) καθώς και της Θείας Αναστάσεως. *Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας. *Τις περιηγήσεις που αναφέρονται.* Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης. * ΦΠΑ.

 

ΑΝΑΧ/ΣΕΙΣ: Ορεστιάδα 05:30, Κομοτηνή 07:45(Δημαρχία) Ξάνθη 08:30(Αγροτική) Καβάλα 09:25(Σημαίες)

 

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: *  Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων. Φόρο διανυκτέρευσης 3€ το δωμάτιο ανά διανυκτέρευση. Επίναυλο καυσίμων αναλόγως, σημερινή τιμή πετρελαίου κίνησης 2€.

**Ο Συνοδός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις.**

Η εκδρομή εκτελείται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ασφαλείας του ΕΟΔΥ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

KASSLINE TRAVEL

Λ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 307

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

ΤΗΛ.2551080910

 

 

Κάντε Κράτηση

Δείτε επίσης

Μαλδίβες

Πουκέτ

Κο Σαμούι

Σεϋχέλλες

Η Kassline Travel, προσφέρει οργανωμένα ταξίδια αεροπορικά και οδικά ταξίδια με διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, ξεναγήσεις και μεταφορές

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα και για τις υπηρεσίες μας

Κατάστημα Αλεξ/πολης

 •   Λ.Δημοκρατίας 307, TK 68100
         Αλεξανδρούπολη

 •    25510 80 910

 •    25510 26 548

 •    kassline@otenet.gr

Κατάστημα Κατερίνης

 •   Νίκης 1, TK 60100
         Παραλία Κατερίνης

 •    23510 64 191

 •    23510 64 191

 •    kassexchange.paralia@gmail.com

Καταστήματα Θεσ/νίκης

 •   Εγνατία 47, TK 54630
         Θεσσαλονίκη

 •    2310 523 520

 •    2310 523 520

 •    kassline.thess@gmail.com

 •   Μοναστηρίου 14, TK 52636
         Θεσσαλονίκη

 •    2310 523 420

 •    2310 523 420

 •    kassline2.thess@gmail.com

Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη - Toastedweb