TITLE

DESCRIPTION

ΟΧΡΙΔΑ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

4 Ημέρες Οδικώς

Αξιοθέατα

ΟΣΙΟΣ ΝΑΟΥΜ ΚΟΙΛΑΔΑ ΜΑΥΡΟΥ ΔΡΙΝΟΥ

Ημερομηνία

26/10/2017-29/10/2017

Διαμονή

Κεντρικό ξενοδοχείο 4*

Τιμή Πακέτου

Δίκλινο – € 185.00

3ο άτομο παιδικό – € 150.00

Μονόκλινο – € 230.00

Περιλαμβάνονται

Περιλαμβάνονται:

Μεταφορές με καινούργιο τουριστικό πούλμαν. Τρείς διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4****αστέρων.  με τρία πρωινά, & τρία δείπνα ,το ένα με ζωντανή μουσική. Έμπειρος συνοδός του γραφείου μας & ντόπιος ξεναγός. ΦΠΑ* Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής ευθύνης  με την Generally Life.

Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο .(έως 75 ετών ) .

Πρόγραμμα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η  μέρα  Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017. Αλεξ/πολη – Σύν. Νίκης – Οχρίδα.

Αναχώρηση στις 05:30 από τη στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος). Δια μέσου Εγνατίας  Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Θεσσαλονίκη για Πτολεμαΐδα και σύνορα Νίκης. Πρώτη στάση και για φαγητό ατομικά ο καθ’ ένας στο ιστορικό κέντρο της πόλης Μοναστήρι(Μπίτολα η σημερινή ονομασία της). Ακολούθως αναχώρηση και άφιξη στον προορισμό μας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση και δείπνο. Το βράδυ αναχώρηση για την πόλη της Στρούγκας για μία πρώτη γνωριμία. Βόλτα στον πεζόδρομο της πόλης και τις όχθες του Δρίνου ποταμού. Επιστροφή. Διανυκτέρευση.

2η  μέρα  Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017. Κοιλάδα Μαύρου Δρίνου.

Σήμερα θα κάνουμε μια ημερήσια εκδρομή στο δρυμό της κοιλάδας του ποταμού Δρίνου. Τέσσερις λίμνες, δύο ποτάμια, δύο κωμοπόλεις, χωριά, μοναστήρια, γέφυρες, όμορφη φύση …όλα βρίσκονται μέσα σε λίγα χιλιόμετρα, στο δρόμο μεταξύ Mavrovo και Struga, στα δυτικά σύνορα της χώρας. Ο δρόμος δεν είναι εύκολος, αλλά είναι ο πιο πολύχρωμος δρόμος της Δημοκρατίας της ΦΥΡΟΜ. Θα δούμε το μοναστήρι Bigorski αφιερωμένο στον Αγ. Ιωάννη τον Πρόδρομο. Το μοναστήρι είναι τώρα πλήρως ανακαινισμένο μετά την καταστροφική πυρκαγιά του 2009, η οποία αφάνισε τα κελιά των μοναχών. Το μοναστήρι έχει ηλικία περίπου χιλίων ετών και έχει καταστραφεί και ξαναχτιστεί πολλές φορές. Γεύμα ατομικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση. Δείπνο και βραδινή έξοδος στην πόλη της Οχρίδας. Διανυκτέρευση.

3η μέρα Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017.  Λίμνη Οχρίδα – Όσιος Ναούμ

Πρωινό  στο ξενοδοχείο μας και ακολουθώντας μια πανέμορφη παραλίμνια διαδρομή θα δούμε από ψηλά το μουσείο του νερού(παλαιολιθικός οικισμός) και το Βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Ναούμ, κτίσμα του 10ου μ.Χ. αιώνα με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες του και την μοναδική, πανοραμική θέα του στη λίμνη. Ελεύθερος χρόνος για αγορές σε είδη λαϊκής τέχνης και κοσμήματα που κατασκευάζονται από λέπια ψαριών. Ακολούθως θα πάμε για περιήγηση της γραφικής πόλης της Οχρίδας. Θα δούμε το μεγαλοπρεπές άγαλμα των αδερφών Κυρίλλου και Μεθοδίου των Θεσσαλονικέων, το άγαλμα Οσίου Ναούμ, θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, η οποία σήμερα, λειτουργεί ως μουσείο, το Αρχαίο Ρωμαϊκό Θέατρο, τα παλιά αρχοντικά και τα κάστρα της πόλης.  Φτάνοντας στη πάνω πλευρά της πόλης θα έχουμε μια πανοραμική θέα της περιοχής. Ελεύθερος χρόνος για να περιπλανηθείτε στα γραφικά στενά της παλιάς πόλης. Το απόγευμα βόλτα στην προκυμαία της πανέμορφης λίμνης και στο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης της Οχρίδας ξανά. Το βράδυ δείπνο με ζωντανή μουσική για διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

4η μέρα Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017. Οχρίδα – Επιστροφή στην πόλη μας

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το ιστορικό κέντρο της παλιά πόλης της Οχρίδας. Προαιρετικά κρουαζιέρα με καραβάκι στα αξιοθέατα της λίμνης. Ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία ματιά στην πόλη της Οχρίδας. Συγκέντρωση στις 11:00 και αναχώρηση για την επιστροφή. Διέλευση συνόρων και είσοδος στην Ελλάδα. Στάσεις καθ’ οδών για φαγητό ατομικά & καφέ. Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ με τις καλύτερες εντυπώσεις.                                                          ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Κάντε Κράτηση

Δείτ επίσης

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΒΙΕΤΝΑΜ

ΚΙΝΑ ΥΔΑΤΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΕΣ

ΧΡΥΣΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΙΝΔΙΑΣ (ΔΕΛΧΙ – ΑΓΚΡΑ-ΤΖΑΙΠΟΥΡ)

logo-white
Η Kassline Travel, προσφέρει οργανωμένα ταξίδια αεροπορικά και οδικά ταξίδια με διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, ξεναγήσεις και μεταφορές

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα και για τις υπηρεσίες μας

Κατάστημα Αλεξ/πολης

 •   Λ.Δημοκρατίας 307, TK 68100
         Αλεξανδρούπολη

 •    25510 80 910

 •    25510 26 548

 •    kassline@otenet.gr

Κατάστημα Θεσ/νίκης

 •   Εγνατία 47, TK 54630
         Θεσσαλονίκη

 •    2310 523 520

 •    2310 523 520

 •    kassline.thess@gmail.com

logo3

Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη - Toastedweb