TITLE

DESCRIPTION

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ

4 Ημέρες Oδικώς

Αξιοθέατα

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ - ΣΙΝΑΙΑ-ΜΠΡΑΣΟΒ-ΒΕΛΙΚΟ ΤΑΡΝΟΒΟ

Ημερομηνία

14/4/2017-17/4/2017

Διαμονή

RIN GRAND 4*

Τιμή Πακέτου

Δίκλινο – € 185.00

3ο άτομο – € 180.00

Μονόκλινο – € 230.00

Περιλαμβάνονται

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. * Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο RIN GRAND 4* στο Βουκουρέστιου. * Τρία(3) προγεύματα. * Τρία (3) δείπνα σε μπουφέ(το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα θα έχουμε αρνάκι στο φούρνο!). * Επίσημο Ξεναγό. * Φ.Π.Α Εντός. *Ασφάλεια Ατομικής & Αστικής Ευθύνης .

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. *Εισόδους μουσείων & προαιρετικές διασκεδάσεις. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

Πρόγραμμα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.04.2017.KM 694 

Συγκέντρωση στη στοά Επιμελητηρίου(καφέ Θεόφιλος) στις 07:00 & αναχώρηση για τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμένιου. Έλεγχος συνόρων και είσοδος στη Βουλγαρία. Στάσεις καθοδόν για καφέ και γεύμα. Στάση στο πανέμορφο Βελίκο Τάρνοβο, (δεύτερη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας στην ιστορία της). Είσοδος στη Ρουμανία από τη γέφυρα της φιλίας στο Δούναβη. Συνεχίζουμε για Βουκουρέστι τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη Προσκύνημα σε Επιτάφιο στην εκκλησία Αγίου Αντωνίου & Ευαγγελισμού. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ 15.04.2017.KM 380

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε για την  ξενάγηση μας στην πόλη. Θα περιηγηθούμε στην πόλη με το λεωφορείο για να δούμε τις λίμνες της πόλης, το παλάτι της Βουλής, χτισμένο από τον Τσαουσέσκου. Το παλάτι είναι το δεύτερο σε μέγεθος δημόσιο κτίριο του κόσμου μετά το Πεντάγωνο. Επίσης στην περιήγηση μας, θα θαυμάσουμε το Αντενέουμ, το πιο φημισμένο μέγαρο μουσικής της χώρας, τα ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας, την Αψίδα του θριάμβου που είναι εμπνευσμένη από αυτή του Παρισιού, το Ορθόδοξο Πατριαρχείο και την Ελληνική Εκκλησία που θυμίζει Παρθενώνα, ως επίσης και το σπίτι του Τσαουσέσκου. Μετά θα πάμε βόλτα στη λίμνη Σναγκόβ(όπου βρίσκετε θαμμένο το κεφάλι του κόμη Δράκουλα). Γεύμα ατομικά & αγορές σε Mall της πρωτεύουσας. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Το βράδυ Ανάσταση σε εκκλησία της περιοχής. Χριστός Ανέστη! & Χρόνια Πολλά.   Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ 16.04.2017

Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση στις 07:30 για  τα θρυλικά Καρπάθια διασχίζοντας την κοιλάδα Πράχωβα, άφιξη  στην Σινάϊα, (φημισμένο κέντρο θερινών και χειμερινών διακοπών). Επίσκεψη στο πανέμορφο μοναστήρι του Καντακουζηνού και τα θερινά ανάκτορα του Κάρολου “PELES. Ακολούθως θα επισκεφθούμε τον Πύργο του δράκουλα, στη πόλη Μπραν. Γεύμα ατομικά. Θα καταλήξουμε στην πόλη-στολίδι της Ρουμανίας το Brasov. Περιήγηση στην παλιά πόλη, στα τείχη και στην Μαύρη Εκκλησία. Χρόνος ελεύθερος για αγορά. Αναχώρηση για το Βουκουρέστι στις 18:30. Ξεκούραση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ δείπνο. (Προαιρετικά έξοδος στο ιστορικό κέντρο για έναν τελευταίο περίπατο.) Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 17.04.2017.KM 694

Πρόγευμα και στη συνέχεια  αναχώρηση για επιστροφή. Διέλευση συνόρων από τη «γέφυρα της Φιλίας» .Από εκεί δια μέσω του Βελίκο Τάρνοβο (φαγητό ατομικά καθοδόν) άφιξη στα σύνορα Ορμενίου και είσοδος στην Ελλάδα.                                                                                           ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Κάντε Κράτηση

Δείτ επίσης

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗ

ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ

ΣΕΥΧΕΛΛΕΣ

logo-white
Η Kassline Travel, προσφέρει οργανωμένα ταξίδια αεροπορικά και οδικά ταξίδια με διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, ξεναγήσεις και μεταφορές

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα και για τις υπηρεσίες μας

Κατάστημα Αλεξ/πολης

 •   Λ.Δημοκρατίας 307, TK 68100
         Αλεξανδρούπολη

 •    25510 80 910

 •    25510 26 548

 •    kassline@otenet.gr

Κατάστημα Θεσ/νίκης

 •   Εγνατία 47, TK 54630
         Θεσσαλονίκη

 •    2310 523 520

 •    2310 523 520

 •    kassline.thess@gmail.com

logo3

Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη - Toastedweb